Individuele Loopbaanbegeleiding

Effectiever zijn in je werk
In deze trajecten staat je huidige baan centraal: hoe kun je daarin op je best zijn en met plezier werken?

Weten waarom je op de rem trapt
Misschien rem je jezelf soms onnodig af. Pak je te weinig ruimte. Of kosten bepaalde zaken je te veel energie. Door grip te krijgen op achterliggende overtuigingen en te experimenteren met een andere aanpak, kun je echt stappen maken.

Efficiënt aan de slag met jouw vragen
Of je nu een concrete vraag hebt of wilt uitzoeken waar voor jou nog winst te behalen valt in je werk: met een individueel traject ga je doelgericht aan de slag. Geen klasje met allerlei vragen die voor jou minder interessant zijn. Dit gaat over jou en wat jou bezighoudt. Down-to-earth en afgestemd op jouw praktijk.

De opzet
Individuele coachingsgesprekken van 75-90 minuten, gemiddeld 4 tot 7.

Wat het je oplevert
Je bent beter in staat om oplossingsgericht om te gaan met lastige situaties. Je hebt meer grip op je valkuilen. Zo kun je je potentieel beter benutten en kan je werk lichter voelen.

Meer zicht op vragen waar anderen in dit traject mee komen?

  • Ik kan meer en zou wel meer zichtbaar willen zijn, om zo mijn kansen te vergroten.
  • Ik krijg soms terug dat ik nogal perfectionistisch ben. Zelf ervaar ik dat de manier waarop ik werk steeds meer van me vraagt. Ik zou weer meer plezier in mijn werk willen hebben.
  • Mijn belangrijkste interne klant is verwend en verwacht veel te veel. Ik zou hen willen opvoeden, maar weet niet goed hoe ik dat kan doen, zonder de relatie te verstoren.