Wie zijn wij

Ester de Bruine (1961) is onderwijskundige en psycholoog. Ze was eerder werkzaam als HR-professional in het bedrijfsleven en als consultant bij een groot adviesbureau. Daar richtte zij een succesvolle businessunit op voor vrouwen in hun loopbaan (GITP LEF!). Zij werkt regelmatig als docent, onder andere aan de Hogeschool Rotterdam.

Ze schreef verschillende boeken en artikelen o.a. de bestellers: Lef! Loopbaancoach voor vrouwen! (2005), Loopbaanonderhoud voor Zondagsrijders, Wegpiraten en Filevolk (2012) en Hoe Groen is jouw Gras? (2015). Ze is een vaste columniste voor NRC Carrière.

Met elkaar

Het team bestaat verder uit: Jolanda, die zorgt voor alle organisatorische aspecten van de Loopbaanonderhoudsgroep, en uit een aantal vaste specialisten. Zoals Naomi, die als recruiter en expert social media mensen verder helpt hun mogelijkheden te verkennen en gevonden te worden . Via een kort intensief traject zorgt ze ervoor dat het LinkedIn.profiel van onze klanten recht doet aan wie ze zijn. Huub-Jan is als zeer ervaren trainer-acteur in staat mensen verder te helpen meer impact te hebben in hun nieuwe rol of in een sollicitatiegesprek de juiste indruk te kunnen maken. Ook heeft hij soms een rol als trainer-acteur in de workshops of geeft zelf workshops. Tot slot Else, die al jaren coacht en vooral veel korte trajecten voor vrouwen in de advocatuur begeleidt, het zogenaamde Maternity coaching.

Else

Else

Huub-Jan

Huub-Jan

Jolanda

Jolanda

Naomi

Naomi

Ons streven
Ester startte in 2012 met de Loopbaanonderhoudsgroep met het doel om onderhoud op jezelf in je werk normaler en gemakkelijker te maken. Om te voorkomen dat medewerkers bij een reorganisatie geconfronteerd worden met hun eigen 'achterstallig onderhoud', en nauwelijks opties hebben. Of dat medewerkers langzaam in een fuik zwemmen, te weinig sturen op hun aantrekkelijkheid als product op de arbeidsmarkt. En zo inboeten op hun zelfvertrouwen en durf. Niet goed voor die medewerker, maar ook niet voor de werkgever.


Hoe groen is jouw gras