Abonnementen en in company maatwerk

Voor werkgevers

Abonnementen en in company maatwerk voor werkgevers

Ooit was het baangarantie die u tot een goede werkgever maakte. Anno 2017 gaat het om aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Door hen te helpen effectief onderhoud te plegen aan zichzelf in hun werk.

Bent u die duurzame werkgever die medewerkers hen helpt hun ontwikkeling blijvend op de agenda te houden? Wij benutten graag onze ervaring om jullie verder te helpen.

We kunnen medewerkers helpen:

  • nú op hun best te zijn
  • interne kansen beter te benutten
  • een plan te hebben voor de toekomst
  • uitval te voorkomen door meer grip op zaken die niet goed lopen
  • niet vast te houden aan hun baan uit angst of gebrek aan perspectief
  • een betere gesprekspartner van HR en management te worden.

Investeren in Loopbaanonderhoud van medewerkers maakt u tot een aantrekkelijke en geloofwaardige werkgever. Juist ook voor nieuw talent.

Wat wij bieden

  1. Individuele trajecten: van een update in een dagdeel tot een uitgebreide begeleiding naar ander werk. Persoonlijk, professioneel en praktisch. Hieronder vallen dus 4 soorten. Meer lezen?
  2. Workshops over goed Loopbaanonderhoud voor medewerkers en managers. Bedoeld om medewerkers te helpen aan de slag te gaan met hun eigen employability. Of om managers en HR te helpen een stimulerende ontwikkelgesprekken te voeren. Meer lezen?
  3. Onderhoudsabonnementen voor medewerkers: structureel en professioneel aandacht besteden aan de ontwikkeling van medewerkers? Maak uw medewerkers de beste gesprekspartners van HR en management. Meer lezen?

Op zoek naar een ontwikkelassessment waar uw medewerker echt verder mee komt?

Na jarenlange ervaring met ontwikkelassessments hebben we een alternatief ontwikkeld, omdat we vonden dat het beter kon. Veel meer in co-makership en met meer aandacht voor de weerbarstige praktijk.

Meer lezen over Loopbaanonderhoud Compact, het nieuwe ontwikkelassessment?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We nemen graag de tijd om samen met jou te verkennen hoe we je het beste zouden kunnen helpen. 

Contact